По темата Лукойл“ наблюдаваме подскачащи играчи в парламента и пасивност на

...
По темата Лукойл“ наблюдаваме подскачащи играчи в парламента и пасивност на
Коментари Харесай

Бойко Ноев за Лукойл“: С едно натискане на копчето Путин може да ни докара две кризи

По тематиката „ Лукойл “ наблюдаваме подскачащи играчи в Народното събрание и бездейност на държавното управление. Това сподели пред БНР Бойко Ноев, някогашен министър на защитата и дипломат на България в НАТО. 

„ Не може да не се забележи неестествената интензивност на някои народни представители, които явно съставляват други, невидими за елементарното око ползи. Които се пробват да наложат непостижими условия за действието на „ Лукойл Нефтохим “ в този му тип. Те явно целят да упражнят напън върху съветските притежатели и съветските притежатели го признават към този момент със известието си, че обмислят продажба. За първи път те споделят това нещо от 20 години насам. Второто, което се следи, е притеснителната бездейност на държавното управление да предприеме ограничения да не се стигне до рецесия. Тази бездейност е обяснима в изискванията на сглобка “, разяснява още той.

Той акцентира, че въпросът не е дали, а по кое време и по какъв начин да спре потреблението на съветски нефт в рафинерията в България.

Според Бойко Ноев една рецесия към „ Лукойл “ може да бутне държавното управление.

Ако през днешния ден Путин, условно казано, натисне копчето, доста скоро в България ще има икономическа, а оттова и политическа рецесия, сподели той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР